Torso-lifestyle-centre

Aanrader Personal Trainer Almere

Dus jij bent op zoek naar een personal trainer Almere. Dan is Torso Lifestyle Centre iets voor jou. Ben jij een beginnende of gevorderde sporter het maakt allemaal niks uit. Torso Lifestyle Centre zorgt ervoor dat elke persoon zijn doelstellingen kan behalen. Of je nou dun of dik bent het maakt allemaal niks uit. Als je niet weet waar je moet beginnen is Torso Lifestyle Centre de beste optie ze bieden van alles en nog wat betreft gezond leven. Ze bieden ook  voedingsadviezen zodat jij een gezond leven kan leven. Torse Lifestyle Centre biedt top faciliteiten aan, zo kan jij bijvoorbeeld je eigen lievelingsmuziek draaien tijdens je training sessie. Ook is parkeren van je auto heel gemakkelijk, want ze hebben een eigen parkeerplaats voor de deur zo verlies je geen extra tijd en moeite. 

Gesprek

Hoe ziet zo eerste gesprek uit? Na je kosteloze en vrijblijvende aanmelding, zullen ze je uitnodigen voor een kennismaking. In dit gesprek zeg jij wat jouw behoefte en wensen zijn en kijken hun naar of ze een rol kunnen spelen daarin. Voor het tweede gesprek verwachten ze dat je de vragenlijst hebt ingevuld eerlijk en openhartig. Alleen zo kunnen ze je dagelijkse voeding en training goed in kaart brengen. Na je tweede gesprek kan je gelijk een datum inplannen wanneer jij je eerste training sessie. 

personal-training

Contact komen

Als je zover bent en je hebt je keuze gemaakt vraag je je natuurlijk af ‘hoe kom ik in contact met Torso Lifestyle Centre’. Het is heel gemakkelijk om contact te maken, ze hebben een eigen website en als u op de website bent klikt u rechtsboven op ‘contact’. Als u eenmaal op de pagina bent dan vul je je gegevens in en typ je in wat je doelen zijn. Eenmaal ontvangen zoeken ze contact met je op.