Eliquidmania

Bij Eliquidmania koop je alles voor je e sigaret

Wie overstapt op een e sigaret maakt een wijze keuze. Het is namelijk een stuk minder schadelijk om een elektronische sigaret te roken dan een echte. Je moet je wel even verdiepen in de mogelijkheden en dat doe je gemakkelijk bij Eliquidmania: de website voor al je elektronische sigaretten maar vooral voor al je liquids.

Stoppen met roken

Wat zijn liquids?

Ze kennen vele namen: liquids, aroma, smaken, vloeistof. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Het gaat om de vloeistof die je in de elektronische sigaret stopt. Dit speciale apparaat heeft namelijk een verdampertje of coil erin zitten. Dankzij deze coil en de stroom die door het apparaat gaat, is het mogelijk een vloeistof te verbanden. Die vloeistof kun jij zelf kiezen. En er is een heleboel keuze.

Groot assortiment

Alle smaken van de wereld

Die vloeistof verschilt in bestandsdelen en hoeveelheid waarin je het koopt, maar de meeste variatie vind je waarschijnlijk in de smaak. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een smaak van verkrijgbaar in liquid vorm voor je e-sigaret. Populaire smaken in Nederland zijn munt, perzik en vanille. Maar er is nog zoveel meer. Bovendien kun je ook kiezen voor vloeistoffen zonder smaak. Deze lijkt wellicht het meeste op de traditionele sigaret en is daarom ook aan te raden als je de elektronische sigaret met name gebruikt omdat je wil stoppen met roken. De juiste e sigaret en vloeistof kiezen is wel een hele opgave, dus doe goed je onderzoek en maak geen overhaaste beslissingen.