Boek nu jouw gratis proefrit op een van de Amslod fietsen

Boek nu een gratis proefrit op een e bike met lage instap. Deze fiets heeft een hoge comfortabiliteit. Tijdens de proefrit nemen wij uitgebreid de tijd voor je. De medewerker van Amslod kan jou precies uitleggen hoe de fiets werkt. Maar ook kunnen wij met jouw feedback een andere fiets aanbevelen. Wij willen uiteindelijk dat jij tevreden bent. Dus of je nu een fiets van 900 euro koopt of van 3000 euro we zullen je altijd de beste voorlichting geven. Ook hebben wij diverse winkels door het land zitten waar je een kijkje kunt komen nemen. Hier staan nog meer modellen waarmee je een proefrit kunt maken.

Profiteer van hoge kortingen en goede service

In de Reviews Amslod e bike kun je lezen dat wij goede kortingen geven en de beste service. Zo zijn veel mensen te spreken over de goede zorgen die wij aan de klant besteden. Het is voor ons namelijk ook geen probleem als je meerdere fietsen wil gaan proberen. Ook geven wij een vakkundige uitleg over de fietsen. Zo kun jij de juiste keuze maken. En daarbovenop hebben wij ook met enige regelmaat een goede actie. Zo kun jij profiteren van hoge kortingen op de verschillen Amslod fietsen.

Dit zeggen onze klanten over ons

De Amslod fietsen kwaliteit review spreekt voor zich. Wij worden hoog gewaardeerd als het gaat om de prijs en kwaliteit. Maar ook kunnen wij met trots zeggen dat wij de beste prijzen hebben. En dat met ons eigen uniek accusysteem van 43 Watt. Deze zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt fietsen. Maar het meeste krijgen wij de complimenten over onze goede service en snelle levering. Wij hebben namelijk een levering binnen een aantal weken. Zo kan je de beste fiets vinden voor jouw budget. Onze medewerkers geven een eerlijk advies en zijn niet uit op de duurste fiets te verkopen. De wens van de klant staat hoog in het vaandel.

Uit deze modellen kun je kiezen

Het voorwielmotor model wordt steeds bekender onder de mensen. Hier kun je geluidloos de natuur mee in fietsten. Maar ook is dit de ideale fiets om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Ook wordt hij vaak gekozen door mensen die op vrije dagen of in weekenden een stuk willen gaan fietsen. Deze fiets heeft enkel ondersteuning aan het voorwiel. Hierdoor gaat de accu wel 50 km of langer mee. Daarnaast hebben wij ook het middenmotor model. Deze is voorzien van een krachtige ondersteuning waarmee je tegen weer en wind kunt fietsen. Maar ook zorgt het voor een stabiel tempo waarop je kunt fietsen.

Dit is de reden waarom je voor Amslod kiest

Veel mensen kiezen voor Amslod omdat wij de beste service van Nederland aanbieden. Je kunt met problemen altijd bij de winkel langsgaan. Maar ook kun je binnen de 2 jaar garantie periode ervoor kiezen dat wij bij jou langskomen. Waar je ook in Nederland staat wij hebben overal ervaren monteurs zitten.

Geef een reactie