Chloorshock

Omdat ons opblaasbare zwembad zo’n beetje de gehele zomer in de tuin staat, werd ons aangeraden, om met grote regelmaat chloorshock te gebruiken. Chloor van Starline is een prima middel om bacteriën te doden en één van de beste merken op het gebied van chloor. Wanneer je geen chloor zou gebruiken dan wordt het zwembad groen en glibberig. Dit onderhoudsmiddel is bedoeld voor zwembaden, jacuzzi’s en de hottub. Overal waar water in zit en waar je zelf gebruik van maakt door er in te zwemmen of baden heeft een regelmatige chloorbehandeling nodig. Bodyfitwebshop.nl heeft chloorproducten op voorraad, die online kunnen worden besteld.

De werking

Dit product is een snel oplossend chloor wat het water desinfecteerd. Vervelende ziektes worden voorkomen en het water blijft helder. Bij normaal gebruik van een spa zakt het chloorniveau vrij snel. Onder invloed van het chloorgranulaat, wat wordt geleverd in poedervorm, is het niveau zeer snel op peil te brengen. Hoogwaardige chloorkwaliteit geeft je zwembad of hottub een echte boost. Het gestabiliseerde chloor zal minder snel vervliegen wat een tabletvorm wel doet. Onder invloed van de zon is een normaal chloortablet snel vervlogen. Choorshock is zo gefabriceerd dat er een langzame afgifte plaatsvind.

Toevoegen aan het water

Om de juiste hoeveelheid granulaat aan je zwembad toe te voegen, is het aan te raden om het water eerst te testen. Zo weet je hoeveel Chloorshock er nodig is om de chloor- en ph-waarde op peil te krijgen. De beste resultaten worden verkregen door de juiste hoeveelheid aan een emmer warm water toe te voegen om het poeder eerst goed op te lossen. Op de verpakking kun je altijd lezen hoeveel er nodig is om het water vrij van micro-organisme te krijgen. Het is belangrijk om een spa regelmatig te controleren.

Kijk voor alle informatie over dit product op de website.