100pt

De beste personal trainer in Arnhem vind je bij 100% PT

Wil je graag afvallen of meer spiermassa opbouwen of wil je jezelf simpelweg fitter voelen? Dan is een personal trainer Arnhem wat voor jou! Met behulp van een personal trainer zul je samen met een echte professioneel onder begeleiding gaan sporten. 

personal-coach

Waarom kiezen voor 100% PT 

Bij 100% PT zal er een stok achter de deur worden gezet zodat je door zult gaan met de trainingen om zo jouw persoonlijke doelen te kunnen behalen. Naast personal training bieden zij ook hulp bij blessures en andere gezondheidsproblemen aan. De personal trainer studeert naast de personal training die hij geeft ook nog aan de applied functional medicine en behandeld de blessures van de cliënten door middel van mylogenics. Hierdoor kan hij zijn cliënten op breder en op een dieper niveau helpen omdat hij zelf breder is georiënteerd. 

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Naast het volgen van intensieve trainingen is het consumeren van de juiste voeding van essentieel belang. voordat de training van start gaat zal er daarom ook een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin de personal trainer meer te weten komt over jouw voedingspatroon en jouw persoonlijke gewenste resultaten. Na het gesprek zal hij een op maat gemaakt voedingsschema opstellen zodat je niet vast zult zitten aan een honger dieet maar op een lekkere en verantwoordelijke manier gezonder zult gaan leven. Ben je nu jong of oud, wil je meer spiermassa opbouwen, afvallen of simpelweg gezonder gaan leven? Dan ben je voor en personal trainer Arnhem bij 100% absoluut aan het juiste adres.

Geef een reactie