Logo-30PT

De beste personal training in Arnhem vind je bij 30PT

Wil je graag afvallen of jezelf simpelweg fitter voelen? Dan ben je voor personal training Arnhem bij 30PT aan het juiste adres als je een druk schema hebt. Door middel van EMS training zul je binnen 20 minuten net zo effectief trainen als normaal in een uur. 

ems-training

Trainen met een drukke agenda 

Wil je graag een personal training Arnhem maar heb je het erg druk. Naast je familie, werk en hobby’s en alle andere dingen kom je er daarom niet aan toe? Dan zij de intensieve sessies van 30PT de ideale oplossing. Door middel van een intensieve training van 30 minuten zul je net zo effectief trainen als wat je normaal met een uur doet. Wil je nu sterker worden, afvallen simpelweg fitter worden? Dit kan bij 30PT allemaal. Voordat de trainingen beginnen zal er een intakegesprek plaatsvinden om zo al jouw persoonlijke doelen uitgebreid te bespreken. 

Het intakegesprek met een van de personal trainers 

Wanneer je besluit om de knoop door te hakken en contact op te nemen met 30PT zal er een afspraak gemaakt worden voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke doelen betreft fitness uitgebreid besproken worden ook zal de personal trainer een voedingsschema opstellen zodat je op een verantwoordelijke en lekkere manier gezonder zult gaan leven voeding is namelijk van essentieel belang om vorderingen maken. Voor een personal training met een drukke agenda ben je bij 30PT absoluut aan het juiste adres!