Goessens-Podologie

De beste podologie in Veghel

Heb je last van houdingsklachten, sportblessures of lichaamsklachten zoals heup, lies of rugklachten? Dan ben je voor podologie Veghel bij Goessen Podologie aan het juiste adres. 

podologie

Hoe gaan ze bij Goessens Podologie te werk?

Bij deze podologie Veghel gaan ze te werk met chinese massages en het vervangen van de voetzolen met speciaal op maat gemaakte voetzolen die de houding van het lichaam verbeteren. Bij deze podoloog maken ze gebruik van chinese massages omdat een massage de bloedsomloop verbeterd waardoor de afvalstoffen van het lichaam sneller worden verwerkt wat de genezing van het lichaam stimuleert. Voor het opmeten van de voeten wordt er speciale en geavanceerde technologie gebruikt om zo de op maat gemaakte zolen te maken. 

Een kennismakingsgesprek met de podoloog

Je kunt gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. tijdens het eerste gesprek wordt er ingezoomd op jouw persoonlijke klachten en hoe podologie bij kan dragen aan een oplossing. Na het kennismakingsgesprek zal de therapie van start gaan en zullen er vervolggesprekken plaatsvinden waarin de vorderingen worden besproken. Goessens Podologie heeft tevens een klant gemiddelde van een 9,6. Dit houd in dat alle voorgaande klanten zeer tevreden zijn over de therapie.