Een klassiek merk

Stone Island is een Italiaans merk wat erg populair is in Nederland maar ook in het buitenland. De stone island mannen kleding doet het erg goed! Vooral de populaire truien en jassen verkopen erg goed. Het merk is voor jong en oud maar vooral jonge mensen dragen de kleding van stone island. Veel jongeren vinden de exclusiviteit en de hoge prijs erg interessant. De kleding van stone island is namelijk niet goedkoop. Je betaald al sneel rond de 200 euro voor een trui. Maar wat maakt stone island mannen dan zo speciaal?

Het logo!

Wat opvalt aan aan het merk is het logo. Het logo doet je al snel denken aan een kompas. En dat is ook zo. Het logo is een kompas met aan beide kanten de merknaam. De batch is echt een statussymbool. Dit maakt de producten daarom dus voor sommige mensen heel interessant. Veel mensen mensen dragen stone island kleding om zich goed te voelen. Als je namelijk een mooie kwalitatief goeie trui aan hebt met een heel mooi logo voel je je gelijk al een stuk beter.

Kies voor kwaliteit!

Het gaat bij stone island mannen niet alleen maar om het logo, de kwaliteit van de kleding is ook erg goed! De stof is van hoge kwaliteit alles is heel goed afgewerkt! De kleine details in de producten maken het een echt high-end merk. Stone island maakt verschillende kledingstukken zoals: petten, shirts en jassen. Dus je kan voor elk product terecht bij stone island. Maar vaak betaal je wel wat meer voor de kledingstukken van dit merk. Maar dan heb je ook een product van hoge kwaliteit waar je een lange tijd mee kan doen en je ziet er natuurlijk ook goed uit en hierdoor zit je al snel lekkerder in je vel!