Een reisje naar het mooie Turkije!

Ik had een leuk reisje geboekt, naar Turkije! Daar werd ik al blij van. Natuurlijk moest ik hiervoor ook heel wat gerief meenemen en wilde ik geen risico lopen en wilde ik dus een goede koffer kopen, maar waar start je? Een vriendin van mij raadde me deze website aan, dus besloot ik maar even een kijkje te nemen hierop. Mijn mening over deze website deel ik graag hieronder met jullie.

Goede koffer

Mijn ervaring met deze website

Ik was zeer tevreden dat het een neutrale website was. Eigenlijk was het meer een blog dan echt een website. Hierdoor voelde ik me niet aangespoord om te kopen, maar meer begeleid hierin. Hier was ik dan ook naar op zoek. Op deze manier kon ik eenvoudig bekijken wat bijvoorbeeld de top 5 van goede koffers waren om op reis te gaan en hoeveel dit me zou kunnen kosten. Dit was uiteraard zeer handig, want echte commerciƫle websites omzeilen dit aspect wel eens. Ik vond het gewoon fijn dat ik op een eenvoudige manier kon weten wat de top 5 bijvoorbeeld was van koffers en dat ik hiervoor gewoon de prijs kon weten, zonder meer.

Goede koffer

Hierdoor kon ik zelf (indien ik dit zelf wilde uiteraard) verder klikken en zelf verder op zoek gaan naar deze koffer. Op deze manier voelde het meer vrij en als mijn eigen keuze aan. Het voelde dus niet aan alsof iets me werd opgedrongen. Dit maakte dat ik rustig op de website kon rondkijken. Hierdoor heb ik me dus ook niet aan de blog gestoord, zoals ik bij sommige website wel eens durf voor te hebben. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze website/ blog en raad deze dan ook graag aan aan anderen wanneer je ook op een losse manier meer informatie wilt verkrijgen over een goede koffer.