Logo-Toiletmarkt

Een UP720 inbouwreservoir

Wil je graag een optimale functionaliteit en meer ruimte creëren in jouw badkamer? Dan is een UP720 inbouwreservoir de oplossing voor jouw situatie. Voor een kwalitatief inbouwreservoir ben je bij Toiletmarkt aan het juiste adres. 

Het merk geberit 

Een UP720 is een type inbouwreservoir van het merk geberit. Dit is een Zwitsers merk dat erg geliefd en bekend is binnen deze markt. Het bedrijf produceert uitsluitend kwalitatieve producten en is hierdoor in de loop van de jaren waarin zij inmiddels sanitair producten producten erg groot en bekend geworden. Door het plaatsen van een UP720 inbouwreservoir zul je meer ruimte in de badkamer creëren en kan je toilet plaatsen in een kleinere ruimte. Toiletmarkt is in de loop van de jaren waarin zij inmiddels sanitair producten aanbieden het meest vertrouwde adres geworden. De specialisten zijn namelijk constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen en hebben een zeer zorgvuldig assortiment uitgekozen met enkel kwalitatieve producten. Het bedrijf staat garant voor de kwaliteit van de producten die zij aan aanbieden waardoor je 2 jaar garantie zult ontvangen op jouw aankoop. 

toilet

Zelf monteren of door het montage team 

Als je besluit om over te gaan tot een aankoop van een inbouwreservoir bij Toiletmarkt kun je ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of om dit uit handen te laten nemen door het ervaren montageteam. Als je ervoor kiest om het inbouwreservoir zelf te plaatsen kun je het handige montage stappenplan op de website van Toiletmarkt vinden die jouw helpt bij het monteren van jouw aankoop