Game blog

Game blog uitkiezen: hier moet je op letten

Wil jij een blog gaan volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de game wereld? Een game blog vinden is gelukkig niet moeilijk. Er zijn er werkelijk duizenden om uit te kiezen. De ene is echter beter dan de andere. Het is dan ook niet makkelijk om in alle duizenden blogs er eentje te vinden die goed bij jou past. Met de volgende tips wordt het echter wel een stuk gemakkelijker.

recente games

Bedenk wat je wil weten

Blogs zijn in eerste instantie bedoeld om het laatste nieuws te volgen. Heb jij enig idee wat je precies wil weten? Pas daar dan je zoektocht op aan. Ben jij bijvoorbeeld het soort gamer die alleen op pc speelt en wil je eigenlijk dolgraag niets anders lezen dan nieuws over pc games? Dan is dat iets om mee te nemen in je zoektocht. Maar ook andersom geldt dat natuurlijk. Ben jij een gamer die alleen lol haalt uit spelen op een console? Dan zoek je een blog waar alle energie gestoken wordt in het schrijven voor mensen die console gamer zijn. Er zijn zelfs blogs die helemaal gericht zijn op mobiele games. Er zijn echter veel gamers die niet vinden dat je dit echt gamen mag noemen gezien het heel laagdrempelig en simpel is en niet veel te maken heeft met de complexe games die je op pc en console kunt spelen.

Consoles

Kies je taal

Er zijn veel gamers die best goed de Engelse taal beheersen. Dat gaat bijna als vanzelf als je veel spellen speelt. Maar dat betekent nog niet dat je al je nieuws in die taal wil lezen. Bedenk vooraf welke taal je het blog in wil hebben. Misschien is het toch wel fijner als het blog gewoon in het Nederlands is.