logo-Zonnestudio-Elderverld

http://www.zonnestudio-elderveld.nl/

http://www.zonnestudio-elderveld.nl is een zonnestudio die is opgericht door een moeder en haar dochter. Ze zijn een aantal jaar geleden begonnen met de salon en ze zijn uitgegroeid tot een waar paradijs. Als je de salon binnenloopt krijg je al meteen een lagere hartslag doordat het een oase van ontspanning is. De 2 vrouwen hebben veel verstand van de zonnebanken en wat het beste is voor jouw huid. Ze hebben de beste machines die de nieuwste snufjes hebben en de beste kwaliteit hebben. Ze houden zelf hun studio netjes bij en zorgen ervoor dat alles goed schoon is en de machines altijd werken.

Wat vinden klanten

De klanten die je voorgingen zijn erg tevreden over de diensten die ze leveren. Ze zeggen dat de banken waar je op licht erg comfortabel zijn en dat het personeel klantvriendelijk is. Verder zeggen veel mensen dat je echt kan zien dat alles het nieuwste van het nieuwste is omdat het goed wordt bijgehouden en alles mooi schoon en helder is. Ook zeggen veel man dat ze zeker terugkomen om weer van de service te genieten. Ook lees je veel in de reviews dat de mensen van zonnestudio Elderveld erg gezellig zijn om een gesprek mee te voeren.

Ergoline

Nieuws

Als je meer wilt weten over de zonnestudio en wat er allemaal gaande is in de wereld van de kunstmatige zon; Neem dan een kijkje op de blog van Zonnestudio Elderveld. Ze hebben allerlei informatie over het apparatuur dat ze gebruiken en de diensten die ze verlenen op deze blog staan.