leren piano spelen

Leren piano spelen via internet

Altijd willen leren piano spelen? Nu kan dat heel gemakkelijk online! Door deze methode van de Online Muziek Academie te gebruiken speel je in no time jouw favoriete liedjes op je piano of keyboard.

Heldere uitleg

Hoe werkt de methode?

Deze methode is opgedeeld in drie onderdelen. Het eerste onderdeel bestaat uit een reeks basislessen. Je kan zelf beslissen hoe ver jij al bent en waar je dus begint met (beter) leren piano spelen. Vervolgens ga je door met onderdeel twee, waarbij je leert hoe je bekende liedjes op de piano kan spelen. Deze zijn gerangschikt op moeilijkheidsgraad en de techniek wordt goed uitgelegd. Je kan zelf ook nummers voorstellen om toe te voegen! Het derde en laatste onderdeel bestaat uit een aantal workshops waarbij dieper ingegaan wordt op de techniek en verschillende stijlen muziek.

Wat leer je?

Van de basistechniek tot aan moeilijke riffs en akkoorden: je leert het allemaal! Ook de juiste vingerzetting wordt uitgelegd, je leert akkoorden met de omkeringen, er wordt ingegaan op timing en dynamiek in de muziek en je leert met twee handen tegelijk te spelen. Je wordt ook geholpen bij het aanschaffen van een piano of keyboard zodat je niet te veel betaalt.

Verschillende niveaus

Kosten

Vaak betaal je voor één privéles al €25. Via de Online Muziek Academie betaal je maar €14,95 per maand met in de eerste maand korting zodat je de methode een maand lang kan uitproberen voor maar €4,95. Kijk snel op deze website!