Meest Populaire winter laarzen voor dames

Nu het kouder wordt, zijn er steeds meer soorten winterlaarzen voor dames  op de markt: zwarte leren laarzen, snowboots. Als je laarzen dames maar met één kledingstuk kunnen worden gedragen, zijn ze erg onpraktisch. Een paar mooi ontworpen winter laarzen dames voor vrouwen  hebben ton van het dragen van manieren. Hoe vinden we de beste manier om ze te matchen? Over de lengte van je zwarte leren laarzen dames of snowboots, volgt hier een eenvoudige maar gedetailleerde stijlinstructie:

Korte laarzen:

Sommige winterlaarzen voor dames,  zoals enkellaarzen of korte laarzen, kunnen je mooie en slanke benen benadrukken, dus het is de beste keuze om ze te combineren met een korte broek of broek. Maar ga niet voor middellange broeken zoals vijfde broeken of broeken, of je benen zullen een niet goed uitziend afgescheiden gevoel geven.

Knie laarzen:

Kniehoge laarzen, de meeste zijn zwart leren laarzen.  Je kunt zeggen dat ze almachtig zijn om bij de kleding te passen. Als het ontwerp van je knielaarzen beknopt is, combineer ze dan met korte rokjes en shorts van verschillende ontwerpen en kleuren. Als je knielaarzen een relatief complexe stijl hebben, combineer ze dan met een eenvoudige kledingstijl. Anders wordt je algehele jurk een beetje rommelig.

Middelhoge laarzen:

Veel van de snowboots  zijn van gemiddelde lengte. Deze lengte is meestal het meest veelzijdig. Er is geen uitmuntend ontwerp voor nodig, even nadenken over de kleur is voldoende. Combineer een donkergrijze en donkerblauwe jeans met de beige laarzen. Als je laarzen er schattig uitzien, combineer ze dan met crèmekleurige kleding, vermijd de vergelijkbare kleuren van je laarzen. Geen enkele wintergarderobe is compleet zonder een klassiek paar korte knusse laarzen. Of je nu met de hond loopt of erin stapt na de spinles, je voeten zullen comfortabel zijn, maar nog belangrijker, lekker warm.

Geef een reactie