Logitech

Professionele toetsenborden en meer

Wanneer je op zoek bent naar professionele randapparatuur ben je bij Logitech aan het juiste adres. Iedereen kent wel de bekende muizen en toetsenborden van het merk, ook de headsets zijn bijzonder populair en uitstekend van kwaliteit. Tegenwoordig wordt de apparatuur al in meer dan 100 landen verkocht. Het Zwitserse merk is in 1981 opgericht en sindsdien uitermate populair geworden in heel veel landen. Niet alleen vanwege de kwaliteit maar ook het grote assortiment speelt daarin mee.

Logitech

Aparte groep voor gamers

Met een normaal toetsenbord of muis is het niet eenvoudig een spel te spelen, met de vele opties en mogelijkheden van het spel heb je een geavanceerde randapparatuur nodig. Logitech heeft een aparte groep randapparatuur in het assortiment wat speciaal is ontworpen voor gamers. Je kunt dan denken aan toetsenborden, muizen, maar ook een stuurwiel om racegames te kunnen spelen hoort erbij. Op deze manier speel je altijd eenvoudig een spel, en haal je het maximale eruit kwam spelopties. Bekijk de aparte randapparatuur snel in de webshop als je een computer koopt. 

Speciale headset voor mensen die een spel spelen

Logitech

Geluiden zijn een essentieel onderdeel bij een game te spelen, heb je er geluid bij dan beleef je een heel andere ervaring. Met een headset van Logitech heb je een beleving alsof je het zelf meemaakt, of je nu een race spel speelt of in een oorlogsgebied bent. De geluiden zijn zeer realistisch waardoor een spel spelen nog leuker wordt, bijkomend effect is dat je het spel nog beter gaat spelen. Ga ook voor een totaal nieuwe ervaring op het gebied van een spel spelen.