Romantische avond

Wie wil dit nou niet. Lekker thuis zitten en een romantische avond met je vriendje of vriendin hebben. Heb je zo een avondje al eens organiseert en wil je inspiratie voor de volgende, of wil je graag voor het eerst zo een avond organiseren? Hieronder hebben we een lijst samengesteld met romantische dingen die je thuis of buiten kunt doen.

Romantische film

Dit hangt sterk af van wat je partner van films denkt. Sommige mensen vinden het namelijk helemaal niet romantisch om een film te kijken, omdat je helemaal niet met elkaar bezig bent. Je kunt het echter ook anders zien. Lekker samen op de bank knuffelen met popcorn, een glaasje wijn en in de achtergrond loopt the Notebook. Andere films die je zou kunnen kijken:

– The Best of Me

– The Time Traveler’s Wife

– The Longest Ride

– The Lucky One

– Safe Haven

Samen koken

Houden jullie alle twee van koken? Of misschien vinden jullie het gewoon leuk om iets samen te doen? Kook dan samen lekker avondeten of bak een lekkere taart die je dan later tijdens een film samen op eet. Het is wel belangrijk dat jullie samen koken. Als eentje alles aan het doen is is het niet meer romantisch.

Romantische massage

Heb je het liever een beetje intiemer, dan kun je elkaar ook een romantische massage geven. Wat voor een massage mag je natuurlijk zelf kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een romantische couples massage in Amsterdam hebben. Als je liever elkaar de massage geeft, kun je elkaar ook een erotic massage geven.

Samen in bad

Dit is perfect om de avond af te sluiten. Na een romantische avond samen lekker ontspannen in bad. Zet zacht romantische muziek op en vergeet je glaasje wijn niet mee te nemen. Beter kan deze avond niet eindigen.