rulespt-logo

Rules PT is de beste personal trainer in Rosmalen

Wil je graag afvallen, meer spiermassa opbouwen of simpelweg fitter worden en ben daarom op zoek naar een personal trainer Rosmalen? Dan ben je bij Rules PT aan het juiste adres als je op zoek bent naar resultaten die blijvend en duurzaam zullen zijn. 

Hardlopen

Waarom kiezen voor een personal trainer van Rules PT 

Roel is de personal trainer van Rules PT die inmiddels meer dan 13 jaar ervaring heeft op het gebied van afvallen, coaching en trainen van cli├źnten in de buurt van Den Bosch en Rosmalen. In de loop van deze 13 jaar heeft Roel al meer dan 500 mensen succesvol af laten vallen, meer dan 10.00 intakes gehad  en heeft inmiddels al meer dan 1000 uur personal training gegeven. In 2013 is Roel begonnen als zelfstandig trainer en voedingsconsulent. In het begin was hij erg afhankelijk van de sportcentra, inmiddels heeft hij een eigen studio geopend die van alle gemakken is voorzien zoals airconditioning en duurzame free weight apparatuur van Lifemaxx. Rules Pt werkt erg nauw samen met fysiotherapeuten zodat je ervan verzekerd bent dat je de beste begeleiding krijgt met de meeste kennis en ervaring. 

Het opstellen van een voedingsschema op maat 

Voeding is erg belangrijk voor het behalen van resultaten en om gezonder te leven. Roel is een voedingsconsulent die voor jou een voedingsschema op zult stellen die is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt. Hierdoor zul je niet vastzitten aan een honger dieet om slanker te worden. Kortom voor een personal trainer Rosmalen ben je bij Rules PT aan het juiste adres.