Sporten

Sportschool in Deventer

Vroeger was ik iemand die veel aan sport deed. Ik ging dansen, zwemmen, lopen en deed aan fitness. Tot op het moment dat ik problemen kreeg met mijn rug. Plots had ik een hernia en kon ik zo goed als niets meer doen, zelfs gewoon stappen was al pijnlijk. Als de hernia genezen was dan had ik nog steeds schrik om terug te gaan sporten, omdat ik dacht dat het terug ging komen. Ondertussen ging mijn conditie achteruit en kwam ik een aantal kilo’s bij. Enkele maanden geleden besloot ik dat het genoeg was geweest. Ik was het beu om altijd buiten adem te zijn wanneer ik trappen op moest lopen en ik ging opzoek naar een sportschool in Deventer. Ik wou eens een nieuwe sport proberen die ik nog nooit eerder beoefent had.

Naar de sportschool In Deventer

Bij Fit For Life Sports vond ik wat ik zocht. Deze sportschool in Deventer bood 3 formules aan: HIIT & FIT, Crossgym en Cross-Boxing. Ik besloot om Cross- boxing uit te proberen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Het crossboxen was voor mij de ideale manier om mijn stress en zorgen kwijt te geraken. Het was best wel intensief, maar doordat het zo’n leuke sport was, was het voor mij een makkelijke manier om mijn kilo’s kwijt te geraken. Na enkele weken had ik mijn doel dus al bereikt. Ik was 7 kilo kwijt en zat terug goed in mijn vel, en dat op een leuke en speelse manier in een plezante groep! Fit For Life Sports heeft mijn angst weggenomen en heeft mijn liefde voor sport teruggebracht. Deze sportschool is een echte aanrader voor zij die op een leuke manier, met een leuke groep, terug fit willen worden!