La-Gracia-logo

Tip voor schoonheidssalon Elst

Ben je op zoek naar een ontsnapping uit het dagelijkse hectische en stressvolle leven? Dan ben je bij La Gracia bij de schoonheidssalon Elst aan het juiste adres.

Een gezonde en ontspannende massage 

Er zit erg veel verschil in massages. Bij La Gracia zul je door een masseuse een lekkere en gezonde bindweefsel massage krijgen. Deze manier van massage geeft ontspanning en is erg goed voor de gezondheid.het verhelpt namelijk blokkades in het lichaam en het versterkt de huid. De bloedcirculatie verbetert tevens ook door een bindweefsel massage. Door een snellere bloedcirculatie zullen spieren sneller herstellen. Hierom maken ook alle topsporters veel gebruik van massages. Een massage is tevens ook altijd goed voor het immuunsysteem. Door een  massage zullen de afvalstoffen in het lichaam sneller worden afgevoerd. 

beauty-salon

Het masseren van de zogenaamde reflexzones  

De masseuses van la Gracia gaan uit van bepaalde reflexzones. Hierdoor wordt de huid verstevigd. Bepaalde zones in het lichaam worden organen, klieren en andere lichaamsdelen. Tijdens een bindweefselmassage waar nadruk ligt op de reflexzones zal de huid versterkt worden en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Voor schoonheidssalon Elst ben je bij La Gracia aan het goede adres voor een lekkere ontspannende massage of allerlei andere schoonheidsbehandelingen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van deze schoonheidssalon.