latex kleding

Tips voor het dragen van latex kleding

Wil je je partner een keer verrassen met een sexy pakje? Of ben je misschien wel iemand die sowieso al graag latex draagt? Welke reden je ook hebt: latex kleding is sexy, mooi en strak. Maar het is ook moeilijk om te dragen Latex is namelijk niet echt een soepel materiaal. Met deze tips is latex kleding geen probleem meer voor jou.

latex kleding

Gebruik babypoeder

Latex schuift snel over je huid en kan bovendien aardig wat huidirritatie veroorzaken. Daar heb je natuurlijk geen zin in, maar je latex helemaal ophangen is ook geen optie. Daarom kun je die latex beter aandoen en op de plek houden met een beetje babypoeder. Met babypoeder kun je ervoor zorgen dat je latex rokje niet zoveel gaat kruipen. Een omhoog kruipend rokje zullen veel mensen wel blij van worden maar de vraag is of jij het ook leuk vindt. 

Latex wassen: het kan

Het is onmogelijk om latex in de wasmachine te doen, toch? Nee hoor, dat hoeft niet. Als je een handwasprogramma hebt dan kan het best. Zorg er wel voor dat je latex koud wast en doe er een beetje afwasmiddel bij. Dat is de beste manier om je latex schoon te krijgen. Want we weten allemaal hoe vies latex kan worden, zeker na een wilde nacht.

latex kleding

Hang het goed te drogen

Draag latex absoluut niet te snel nadat je het hebt gewassen. Het is namelijk een materiaal dat snel lelijk wordt en slecht zit als er nog vocht in zit. Dat is helemaal niet handig natuurlijk dus laat het echt goed drogen en wees geduldig.