logo-ziv-small

Voetmassage apparaat voor thuis ontspanning

Een voetmassage apparaat is ideaal om je te ontspannen wanneer je een lange dag op je voeten hebt gestaan. Het is een goede, luxe en ontspannen gadget om jou te helpen. Er zijn veel soorten voetmassage apparaten. Je moet daarom voor jezelf kiezen of je een manuele, op water gebaseerde, of een elektrisch ontwerp wilt. Deze factor is het meest bepalend voor de prijs. Daarna ga je kijken wat jou behoeften zijn, zo kijk je naar het ontwerp en de instelbaarheid. Verder hou je ook rekening met de grootte en gewicht van het apparaat. Massages zijn erg goed voor het lichaam. Een voetmassage apparaat kan helpen met het verlichten van voetpijn. Ook zorgt het apparaat voor: een betere bloedstroom, ontspanning en gezondheid

Welke apparaten zijn er

Je hebt 3 soorten voetmassage apparaten:

  • De manuele voetmassage apparaten: deze zijn goedkoop en hebben geen stroom nodig. Je kunt je voeten zelf masseren door ze tegen de bewegende delen aan te wrijven, het is dus niet heel ontspannend.
  • Elektrische voetmassage apparaten: deze hebben onderdelen die kneden, verwarmen, comprimeren, trillen of combinaties. Het zorgt voor een hoogwaardige en effectieve massage.
  • Voet Kuuroorden: dit massage apparaat is op waterbasis. Deze masseren je voeten met waterstralen en bellen. Als je een zachte massage wilt is deze ideaal.