Waar kun je lekker uit eten in Nijmegen?

Woon je in Nijmegen of kom je hier vaak? Of wil je deze mooie stad gewoon eens een bezoekje brengen? Dan is het natuurlijk goed om te weten waar je lekker uit eten kunt! In dit artikel geven we je daarom een aantal verschillende opties voor uit eten in Nijmegen.

Chinees eten

Bij veel mensen is Chinees een van hun favoriete keukens. En dat is niet voor niets: je kunt in een Chinees restaurant in Nijmegen heerlijk genieten van allerlei verschillende maaltijden. Het leukste is om een rijsttafel te nemen, zeker als je met een groepje uit eten gaat. Zo kun je allerlei verschillende hapjes proeven.

Japans eten

Japans eten is ook heerlijk. Bij een Japans restaurant kun je vaak ook kiezen uit allerlei verschillende hapjes, maar dit is meestal in buffetvorm. Houd je van vis? Dan is een sushirestaurant zeker iets voor jou. Je krijgt hier allerlei lekker hapjes die bestaan uit vis, groenten, rijst en zeewier. Daarnaast kun je echter ook nog wat wokhapjes en gefrituurde snacks bestellen.

Italiaans eten

Het Italiaanse restaurant is niet meer weg te denken uit Nijmegen. En niet alleen in Nijmegen of in Nederland: over de gehele wereld is deze keuze enorm populair. We krijgen maar niet genoeg van de heerlijke pizza’s en pasta’s. Bezoek daarom zeker eens een Italiaans restaurant, als je uit eten gaat in Nijmegen.

Frans eten

De Franse keuken zien we ook vaak terug in Nijmegen. In vergelijking met bijvoorbeeld de Chinese keuken heeft de Franse keuken meer weg van de Nederlandse keuken. Er wordt veel gebruikgemaakt van boter en room, maar aan de andere kant soms ook juist van olijfolie. Je kunt in een restaurant met een Franse keuken genieten van lekkere ganzenlever of eekhoorntjesbrood.