Werkt speeddating?

Daten is niet altijd gemakkelijk, vooral als je een drukke carrière hebt en ook nog een vol sociaal leven met vrienden. Dat maakt het moeilijk voor singles om de tijd te vinden om die speciale persoon te ontmoeten en een relatie te beginnen.

Echt, wat singles nodig hebben is een speciale avond waar ze kunnen veel andere singles te ontmoeten op hetzelfde moment, dat geeft je de beste kans op het vinden van die persoon die je wilt daten. En dat is waar speed dating om de hoek komt kijken!

Wat is Speed Dating?

Een speed dating evenement is een leuke manier voor veel singles om samen een evenement bij te wonen, met het idee dat je veel meer kans hebt om iemand te ontmoeten die je graag zou willen daten omdat je die avond met zoveel andere singles zult chatten.

Over het algemeen hebben deze evenementen ongeveer 40 singles en verschillende avonden zullen gericht zijn op heteroseksuele en LGBT singles, op die manier heb je altijd het grootste aantal mensen met dezelfde geaardheid als jij.

Op de avond zelf krijgt de helft van de singles een tafel om aan te zitten en de andere helft van de singles roteert rond deze tafels op een getimede basis. Na elke date zal elke single op een kaart aanduiden of ze die persoon opnieuw zouden willen ontmoeten, met de hoop dat als je met iemand praat die je leuk vindt, zij ook met jou op date zullen willen gaan.

Tip: http://speeddateavond.nl/steden/den-haag/

Wat zijn de regels van Speed Dating?

Om een speed dating evenement vlot te laten verlopen, zijn er bepaalde regels waaraan iedereen zich moet houden – anders zullen de singles niet het maximum uit de avond halen. Dus, wat zijn de algemene regels van speed dating?

Elke ‘date’ duurt ongeveer 4-5 minuten, wat je de kans geeft om belangrijke informatie over die persoon te leren en te bepalen of er een vonk van aantrekking kan zijn.

Wanneer de tijd om is, zal een bel klinken en het zijn over het algemeen de mannen die zullen opstaan en naar de volgende tafel gaan om iemand anders te ontmoeten.

Na elke date geven de singles op een kaart aan of ze geïnteresseerd zouden zijn in een nieuwe ontmoeting met die persoon. Als je thuiskomt kun je inloggen op je account en de mensen kiezen die je graag nog eens zou willen zien, als de andere persoon hetzelfde doet dan is het een match en kun je contact met elkaar opnemen via ons online messaging systeem

Zodra het speed dating evenement voorbij is, is het aan jou om een date te regelen met iedereen die je die avond hebt ontmoet. Maak je geen zorgen als je die avond geen speciaal iemand hebt ontmoet, er zijn altijd meer speed dating avonden waar je je soulmate kunt ontmoeten!

Wat zijn de voordelen van Speed Dating?

Geïntrigeerd door het idee van speed dating, maar nog niet zeker of u wilt de sprong te maken en in te boeken voor een evenement? Nou, deze speed dating voordelen kan gewoon helpen u die sprong te maken in het uitproberen van speed dating voor de eerste keer:

Speed Dating bespaart u geld en tijd

Misschien probeer je dates te ontmoeten op een regelmatige avond uit naar een bar, of misschien gebruik je online dating apps proberen om uw perfecte vriendje of vriendinnetje te vinden. Hoe dan ook, deze methode van het ontmoeten van singles kan zeer omslachtig zijn, waarbij u bericht of chat met een persoon voor een lange tijd voordat u besluit dat u wilt gaan op een datum.

Dit is vooral waar met online dating, waar u kunt chatten voor weken, dan vind je jezelf op een onhandige datum waar er geen echte aantrekkingskracht tussen u beiden in persoon.

In plaats daarvan, met speed dating, kunt u 15-20 singles ontmoeten allemaal in een nacht, die bespaart u een hoop tijd. Zoals, niet alleen kunt u zien of u zich aangetrokken tot hen in persoon, krijg je ook om te chatten en die eerste indruk te maken zeer snel, zonder verspilling van een volledige nacht op een datum.

Speed Dating is minder gênant

We hebben allemaal wel eens een verschrikkelijke date gehad, waarbij we het liefst uit het badkamerraam zouden willen ontsnappen. Misschien zijn ze niet zo aantrekkelijk als je je herinnert na die cocktails die je dronk voordat je ze mee uit vroeg. Of, het kan zijn dat er geen flirterige plagerij tussen jullie beiden en je bent gewoon verveeld.

Door het ontmoeten van een single op speed dating, hoewel, moet je al ontdekt in die korte tijd over de vraag of uw persoonlijkheden overeenkomen en dat je vindt die persoon aantrekkelijk.

Plus, met zo weinig tijd om te chatten tijdens speed dating, kun je al die lastige vragen die je graag zou willen weten uit de weg krijgen, zoals hun leeftijd, beroep, of ze al kinderen hebben etc. Wat betekent dat, als je een dating no-no’s zoals geen rokers of dat ze over een bepaalde leeftijd, kunt u te weten komen voordat je op een echte date.

Uitgelicht: http://speeddateavond.nl/steden/rotterdam/

Speed Dating Werkt!

Het belangrijkste is, speed dating is een bewezen manier voor singles om hun perfecte match te ontmoeten. Wat betekent dat, als je moeite hebt om iemand speciaal in je leven te ontmoeten, je niets te verliezen hebt door jezelf te laten boeken voor een speed dating avond.

Nog beter, je hoeft niet alleen te gaan, boek in een evenement met een aantal van je vrienden en maak een goede nacht van te maken. Niet alleen heb je een leuke avond uit, kunt u ontmoet uw toekomstige man of vrouw!

Geef een reactie