Logo-PT-Room

Work hard play hard

De populaire personal coach Rotterdam doet van alles rondom sport en een gezonde leefstijl. wil je afvallen wil je meer spiermassa krijgen dan ben je bij PT room op het goede adres.

De voordelen van PT room

Wil je afvallen of meer spiermassa krijgen dan ben je bij PT Room op het juiste adres. Als je opzoek bent naar een personal trainer in Rotterdam onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer ga dan langs voor een afspraak. Zoek je iemand die je help met het maken van een voedingsschema omdat je er zelf moeite mee hebt om je er aan te houden of niet weet waar je moet beginnen kunnen zij jou ook helpen met opstarten en advies geven om je doelen te bereiken. Ze zorgen dat je gemotiveerd blijft door minstens 1 keer per week af te spreken om zo een goede band met je trainer te krijgen en fit te blijven. Sport je liever in groepen kan dat ook paar keer per week hebben ze een groepsles maar wilt u individueel sporten kan dat ook zeker. Maar de prijs ligt dan wel wat hoger dan een normale les. 

PT-ROOM

Ervaring van de lessen

De lessen zijn zwaar maar op een goed niveau je wordt goed gemotiveerd door de trainers ze halen het uiterste uit je. Je merkt dat je sneller al een stuk fitter bent je bent minder snel uitgeput ben. Je voelt je beter in je vel en begint er plezier in te krijgen en raad het zeker aan aan mensen die houden van lekker trainen of juist afvallen of fit willen blijven.