zwaard

Zwaard kopen bij Samurai Katana Shop

Een Katana in huis hebben is meestal iets voor mensen met teveel geld, echter kan je ook een serieus mooi en elegant zwaard kopen ermee te vechten als sport. Veel van deze sporten worden gedaan met zwaarden in allerlei vormen en maten. Een echte katana kan je voor een voordelige prijs kopen bij Samurai Katana Shop. Als je dit doet krijg je een echt handgemaakte katana gemaakt door echt vakmanschap. Van het vlijmscherpe zwaard zelf tot het mooi gedecoreerde handvat, alles is zelfgemaakt door mensen die dit al jaren doen.

zwaard

Personeel bij Samurai Katana Shop

Het personeel bij Samurai Katana Shop zijn echte kenners, ze willen je het liefst alles vertellen over alle Samurai katana’s, waar het vandaan komt en wat de naam betekent. Ze houden allemaal evenveel van zowel de zwaarden zelf als de techniek achter het slaan met een zwaard. Iedereen van het team is enthousiast over de zwaarden en de accessoires die erbij te koop zijn en weten hier ook aardig wat van.

Prijzen van de zwaarden

zwaard

De prijzen van alle verschillende zwaarden van Samurai Katana Shop zijn over het algemeen te koop voor een redelijke prijs. Wat je wel echt ziet bij Samurai Katana Shop, is dat de prijs en de kwaliteit gelijk lopen. Wat ik hiermee bedoel is dat als een zwaard duurder is dan een andere, je dat merkt in de kwaliteit. Als je een zwaard koopt bij Samurai Katana Shop geldt de regel: des te hoger de prijs des te hoger de kwaliteit. Het is natuurlijk ook niet meer dan normaal dat de verschillende soorten zwaarden ook allemaal in een andere prijscategorie vallen. Er zit in ieder geval voor ieder wat wils bij, als je voor een lage prijs een Katana wilt kopen, kan dit bij Samurai Katana Shop even goed als wanneer je een groot en duur katana wilt hebben.